+386 (0)1 518 41 48KONTAKTIRAJTE NAS
0item(s)

V košarici še nimate artiklov

Product was successfully added to your shopping cart.

SPH-DA250DAB - Avtoradio Pioneer

Hiter pregled

Multimedijski avtoradio / Bluetooth / USB / DAB / Apple CarPlay / WebLink Android Auto / DSP

Redna cena: 449,99 €

Special Price 399,99 €

Podrobnosti

Pioneer SPH-DA250DAB je odličen avtoradio, ki ob preverjeni Pioneer kvaliteti in ugodni ceni ponuja futurističen dizajn in vse potrebne funkcije za popolno zabavo. Radio vam omogoča vam izkoristiti povezave in aplikacije, ki so na voljo vašemu
na vašem pametnem telefonu. Zaženite aplikacije, poslušajte vašo najljubšo glasbo, glejte video posnetke ali slike ter polnite vašo baterijo medtem, ko počnete vse to.
Radio podpira povezave z vašim telefonom preko funkcij Apple Carplay, AndroidAuto in WebLink ter druge povezljivosti kot na primer Bluetooth brezžičen prenos glasbe iz vašega mobilnika. Z vašim SPH-DA250DAB ste vedno povezani.
Močan vgrajen MOSFET ojačevalnik moči 4 x 50W bo zapolnil vaše vozilo s polnim zvokom. Pioneer SPH-DA250DAB ima vgrajen radijski sprejemnik za sprejem AM/FM radijskih valov, vključno z RDS informacijami in možnostjo avtomatskega shranjevanja najdenih postaj. Poleg tega pa ima vgrajen tudi DAB/DAB+ sprejemnik za vse tiste, ki uživajo v poslušanju radijskih postaj brez šumov in z najvišjo kvaliteto zvoka.
Radio ima vgrajen DSP (digitalni procesor zvoka), kateri omogoča nastavljanje zvoka s 13-steznim grafičnim EQ, elektronske 2/3-way kretnice in časovno usklajevanje zvočnikov.
Za vse, ki bi radi razširili vaš avdio sistem z dodatnim zunanjim ojačevalnikom, se na zadnji strani nahajajo trije pari RCA predizhodov.
Radio lahko upravljate tudi preko Smartsync aplikacije na vašem pametnem telefonu.
Celostna rešitev za prostoročno telefoniranje. Vgrajen Bluetooth modul omogoča prostoročno telefoniranje, zahvaljujoč zunanjemu mikrofonu pa je kvaliteta pogovora vedno optimalna. Funkcije obsegajo prenos imenika in seznama zadnjih klicev, prav tako pa je omogočen tudi prenos in upravljanje glasbe iz vašega telefona.
Z opcijskim dokupljivim adapterjem je avtoradio Pioneer SPH-DA250DAB možno upravljati tudi preko originalnih komand na volanu vašega vozila.


Tehnične lastnosti
-velikost zaslona 6,8", kapacitivni, 24-bit True Color
-ločljivost: WVGA (800 x 480)
-vgrajen Bluetooth vmesnik, priložen zunanji mikrofon, prostoročna telefonija, prenos glasbe, istočasna povezava z dvema telefonoma
-radijski sprejemnik: DAB+, Fm (RDS), Am (za delovanje DAB+ sistema je potrebno dokupiti DAB anteno. Priporočamo anteno Pioneer CA-AN-DAB.001)
-povezljivost s telefoni:
    Apple CarPlay
    Android Auto    
    WebLink
-navigacija preko priklopljenega telefona (google Maps, Maps, Sygic, Waze,...)
-predvajani formati iz usb:
    • MP3, WMA, AAC, WAV in FLAC glasbene datoteke
    • H.264, MKV, FLV in MPEG4 video datoteke v Full HD
    • Mpeg2, DivX video datoteke
    • JPEG slikovne datoteke
-izhodi za ojačevalnik 3x (4V) (front/rear/subwoofer)
-največja izhodna moč: 4x50W
-D/A konverter: 96 kHz/24-bit
-kretnice 2-way/3-way
-kontrola za subwoofer
-DSP digitalni procesor zvoka
-časovno usklajevanje zvočnikov
-13-stezni izenačevalnik zvoka
-usb vhod
-aux-in vhod
-2x vhod za (vzvratno) kamero
-vhod za priklop (ob)volanskih komand (preko dodatnega vmesnika)
-izhod za priklop dodatnih monitorjev

Znamka: Pioneer
Model: SPH-DA250DAB
Pakirano: 1 kos
Garancija: 1 leto