+386 (0)1 518 41 48KONTAKTIRAJTE NAS
0item(s)

V košarici še nimate artiklov

Product was successfully added to your shopping cart.
Prejšnji

UP 7BMW - Match ojačevalnik

Prejšnji

Club A5055 - JBL ojačevalnik

UP 7DSP - Match ojačevalnik

Hiter pregled

7-kanalni ojačevalnik
799,00 €

Podrobnosti

Strup v majhnem pakiranju
Match UP 7DSP je najmočnejši DSP ojačevalec v ponudbi znamke Match in ponuja 7 kanalov ojačanja z dodatnim RCA predizhodom za dodatne ojačevalce, kar ga skupaj z vgrajenim 8-kanalnim DSP zvočnim procesorjem naredi idealnega za praktično vsakršno vozila in kateri koli koncept ozvočenja. Dva izmed kanalov zmoreta 160W RMS izhodne moči, zato lahko enostavno poganja tudi nizkotonec ali dva.

Vrhunska tehnologija, enostavna nastavitev
Nastavljanje vgrajenega 64-Bit DSP-ja je zelo poenostavljena s profesionalnim, a uporabniku prijaznim programskim orodjem DSP PC-Tool, ki nudi praktično neomejene možnosti nastavitev zvoka. Naložite lahko prednastavljene konfiguracije za prav vaš model vozila, lahko pa tudi ročno nastavljate matriko vhodno-izhodnih signalov, nastavite kretnice in časovne zamike za vsak kanalov posebej in za vrhunsko uglasitev frekvenčnega razpona na referenčno krivuljo v realnem času z merilnim mikrofonom (dodatna oprema) kalibrirate odziv posameznega zvočnika s pomočjo 30-steznega izenačevalnika.

UP 7DSP združuje prednosti H-razreda s principi D-razreda ojačevalcev, kar prinaša razred HD z aktivno krmiljeno napajalno stopnjo, ki z do sedaj nedosegljivo visoko učinkovitostjo delovanja z lahkoto prekaša vse običajne ojačevalce D-razreda.

Zadnje generacije tovarniških radiev imajo večinoma vgrajeno pametno diagnostiko priklopljenih zvočnikov, kar ima pogosto vzrok v javljanju napak, če na zvočniške izhode priklopite ojačevalec – a ne pri Match UP 7DSP. Novo razvito pametno ADEP.3 vezje (Advanced Diagnostics Error Protection 3. generacije) prepreči vsakršne napake na elektroniki vozila in ne obremenjuje zvočniških izhodov radia po nepotrebnem.

V modernih vozilih s CAN sistemom notranje podatkovne povezave je lahko avtoradio “nevidno” vključen celo še do 45 minut (!) po tem, ko je avto ugasnjen in zaklenjen. V ojačevalec vgrajen način “Power Save Mode” je vključen že tovarniško in občutno zmanjša porabo energije, ko ojačevalec ostane brez vhodnega signala za več kot 60 sekund in ga vklopi nazaj v trenutku, ko je signal spet zaznan.

Ojačevalec je popolnoma združljiv tudi Start-stop sistemi v novejših vozilih, kjer pri običajnih ojačevalcih prihaja do izpada delovanja zaradi padca napetosti. Zmogljiv napajalnik v ojačevalcu zagotavlja stabilno in zanesljivo delovanje tudi, če se napetost baterije spusti pod 6V med zagonom motorja (do 5 sekund).

Vrhunski zvok in minimalno popačenje
Ojačevalec Match UP 7DSP ima moč 5 x 65W RMS (za zvočnike spredaj, zadaj in center) ter + 2 x 160W RMS (za nizkotonca pod sedeži), ki jo doseže pri zelo nizkem popačenju pod 0,03% in razmerju signal / šum nad 103 dB!

Ojačevalec ima vgrajene kar štiri nove DSP tehnologije, prilagojene prav postavitvi zvočnikov v vozilih BMW, in sicer:
-RealCenter, ki s posebej razvitim algoritmom omogoča bolj kvalitetno reprodukcijo sredinskega zvočnika, z optimizirano jakostjo in širšim zvočnim odrom, tako za voznika kot hkrati tudi za sopotnika;
-Augmented Bass Processing, ki s funkcijama “Dynamic Bass Enhancement” in “SubXpander” dramatično izboljša reprodukcijo basov iz nizkotoncev pod sedeži;
-StageXpander, s katerim se lahko regulira širina zvočnega odra brez negativnih vplivov na položaj vokalov in inštumentov ter
-ClarityXpander, ki z nastavljivim nivojem dodajanja harmonikov v zgornjih frekvenčnih registrih omogoča več “briljantnosti” pri visokih tonih, a jih hkrati dinamično prilagaja, da vam glasba z veliko visokih tonov ne utruja ušes.

Za razširitev povezljivosti lahko uporabite režo za “MATCH Extension Card” module, s katerimi npr. lahko omogočite vhod za Bluetooth brezžično predvajanje ali USB priklop za digitalno predvajanje v visoki resoluciji.

Tehnične lastnosti:
-5 x 65W + 2 x 160W RMS
-8-kanalni DSP zvočni procesor
-Plug’n’Play montaža za vozila BMW
-Resolucija DSP procesorja: 64 Bit / 295 MHz
-Start-Stop združljivost vse do 6V napetosti
-1 x optični SPDIF vhod (12-96 kHz)
-2-kanalni predizhod za priklop dodatnih ojačevalcev
-Dimenzije: 130 x 153 x 46 mm

Znamka: Match
Model: UP 7DSP
Pakirano: 1 kos
Garancija: 1 leto