+386 (0)1 518 41 48KONTAKTIRAJTE NAS
0item(s)

V košarici še nimate artiklov

Product was successfully added to your shopping cart.

MVH-A200VBT - Avtoradio Pioneer

Hiter pregled

Multimedijski avtoradio / Bleutooth / USB

Redna cena: 199,99 €

Special Price 169,99 €

Podrobnosti

Pioneer predstavlja novo multimedijsko enoto MVH-A200VBT, katera je popoln način za uživanje v filmih in glasbi na poti. Predvajajte vse vaše zbirke glasbenih ali video posnetkov iz USB medijev ali pa prek Bluetooth povezave ali pa neposredno iz iPod/iPhone naprav. Vse druge predvajalnike pa lahko priklopite preko AUX vhoda.
Za čudovito sliko skrbi jasen 6.2" (15.75cm) LCD zaslon, ki je občutljiv na dotik in sprejema vaše ukaze preko nežnih pritiskov na zaslon. Na enoto boste lahko priklopili dodatne monitorje, da niti potnikom zadaj ne bo dolgčas. Multimedijski sistem Pioneer MVH-A200VBT predvaja MP3, WMA, WAV in AAC glasbene datoteke, DivX in MPEG1/2/4 filme ter JPG in BMP slike. Vgrajen Bluetooth modul v enoti Pioneer MVH-A200VBT omogoča prostoročno telefoniranje, zahvaljujoč zunanjemu mikrofonu pa je kvaliteta pogovora vedno optimalna. Na zaslonu imate prikaz celotnega imenika in seznamov zadnjih klicev. Funkcije obsegajo tudi brezžično predvajanje glasbe s telefona.
Vgrajen je močan 4 x 50W MOSFET ojačevalnik, za zahtevnejše pa so na voljo tudi 3x RCA predizhodi ter visoko in nizkoprepustni filter. Za uživanje v popolni zvočni kulisi je  vgrajen 13-stezni izenačevalnik, na voljo pa je tudi funkcija časovnih zakasnitev za nastavitev optimalnega zvočnega prostora.
Enoto Pioneer MVH-A200VBT je z dokupljivim vmesnikom možno upravljati preko originalnih volanskih komand, nanjo pa lahko priključite tudi vzvratno kamero.

Znamka: Pioneer
Model: MVH-A200BT
Velikost radia: 2DIN
Podprti formati: MP3, WMA, WAV, AAC, DivX, MPEG1/2/4, JPG, BMP
Izhodna moč (W): 4 x 50 W MOSFET
Radio sprejemnik: AM, FM
FM/AM postaje: 24 prednastavljenih
USB vhod: Da
Aux vhod: Da
Podpora za iPod/iPhone: Da
Drugi vhodi: RCA video 1x video vhod (RCA / mini-jack AV)
Izhodi: 3 x RCA predizhod
Tip zaslona: 6.2" (15.7cm) LCD zaslon, občutljiv na dotik
13-stezni izenačevalnik zvoka
Nastavljive časovne zakasnitve
Barva zaslona: Barvni
Barva osvetlitve: rdeča
Barva avtoradia: Črna
Možnost obvolanskih kontrol: Da
Bluetooth: Da
Navigacija: Ne
Garancija: 1 leto