+386 (0)1 518 41 48KONTAKTIRAJTE NAS
0item(s)

V košarici še nimate artiklov

Product was successfully added to your shopping cart.
V robustnem Mercedesovem terencu G463 Professional je bilo potrebno nadgraditi akustiko. V osnovi je bil radio opremljen z 1-din radiem z navigacijo in tremi zvočniki v armaturi. Še najbolj navdušen potnik je bil bolj vesel, če je bil ugasnjen radio. Želja stranke je bila po vrhunskem radiu z navigacijo in funkcijo Bluetooth, izboljšanje akustike v avtu na normalno kvaliteto, pripomočki za parkiranje kot je vzvratna kamera in parkirni senzorji ter sprednja kamera kot pomoč pri terenski vožnji. Spredaj in zadaj smo vgradili 10cm zvočnike Bosch, pod zadnji sedež pa smo dodali subwoofer Alpine PWE-S8. S tem je bilo za zvok poskrbljeno, večji problem pa je predstavljala vgradnja 9-inčnega multimedijskega radia Alpine X901D. V osnovi je ta model radia namenjen za vgradnjo v vozila Fiat Ducato vendar smo s predelavo radia dosegli optimalno uporabnost in izgled. Sprednjo in zadnjo kamero smo vgradili na neopazne pozicije, ki nudijo dovolj zaščite hkrati pa omogočajo varen pogled med vožnjo.
V luksuzni kombi VW Multivan T6 smo stranki nadgradili ozvočenje. Spredaj in zadaj smo vgradili nov sistem zvočnikov DLS M6.2 katere poganja ojačevalnik DLS P40. Za dobro pokrivanje najnižjih tonov pa poskrbi subwoofer Alpine PWE-S8. Vse to smo na original radio priklopili preko DSP procesorja zvoka Zapco Z-6 kateri nam poskrbi za optimalne nastavitve zvoka. Za tak izbor komponent smo se odločili, ker je stranka zahtevala, da nadgradnja akustike ne moti normalne uporabe avta, zato smo vse komponente vgradili pod sopotnikov sedež. Rezultat je bil nad pričakovanji.

V Mercedes nove serije C smo vgradili novo ozvočenje. Z nadgradnjo akustike nismo sprememili izgleda in uporabnosti avta. Spredaj smo vgradili ločen sistem zvočnikov ESX VS100C, zadaj smo vgradili koaksialne zvočnike ESX 100X, v dno prtljažnega prostora pa subwoofer DLS MCW12, prav tako sta v prtljažnem prostoru skrita dva ojačevalnika; 4-kanalni DLS XM40 za zvočnike in 1-kanalni za subwoofer. Za optimalne nastavitve zvoka pa poskrbi DSP procesor Match. Vrednost nadgradnje akustike 1500€.

Najmočnejšemu VW Golfu zadnje 7. generacije smo ustrezno nadgradili ozvočenje. Upoštevati je bilo potrebno lastnikove želje, da vgradnja akustike ne bo zmanjšala uporabnosti avta. Največji izziv je predstavljala vgradnja subwooferja v dvojno dno saj ima avto zaradi 4-kolesnega pogona izjemno majhen prostor pod dvojnim dnom. Odločili smo se za vgradnjo Audison kompleta z 8-kanalnim ojačevalnikom s DSP procesorjem zvoka, s katerim poganjamo aktivni sprednji sistem (ločeno visoki in nizki), zadnje zvočnike in v mostični vezavi subwoofer. Pod dvojno dno je vgrajen 25cm subwoofer v bassreflex ohišju, sprednji zvočniki so 2-Ohm-ski zaradi čimvečjega izkoristka moči iz ojačevalnika, zadnji zvočniki ostajajo originalni. Narejena je tudi zvočna izolacija sprednjih vrat. Kompletu, ki je namenjen za vgradnjo v Golf 7 smo še dodatno zamenjali visokotonske zvočnike (vgrajeni Audison AP1), radio pa ostaja originalen
Ameriškemu statusnemu avtu smo zamenjali original radio in vgradili multimedijsko enoto Kenwood DNX-4016BT ter dodali 1-kanalni ojačevalnik ESX X-ONE kateri poganja dva subwooferja ESX SX1040
V vozilu Kia Ceed Sportswagon smo popolnoma zamenjali tovarniško ozvočenje. Srce sistema je sedaj nov app radio Pioneer AVH-490DAB, s sprejemnikom za digitalne radijske postaje, Bluetooth vmesnikom za prostoročno klicanje in prenos glasbe, usb priključkom in vzvratno kamero. Radiu so bili seveda dodani tudi vmesniki za delovanje originalnih volanskih komand, za sprejem digitalnih radijskih postaj, pa smo na sprednje steklo namestili DAB anteno. Moč celotnemu sistemu sedaj dajeta dva ojačevalnika; 4-kanalni za napajanje zvočnikov in 1-kanalni za napajanje 30-cm subwooferja ESX SX1240, kateremu smo naredili ohišje v dno v prostor, kjer se nahaja rezervno kolo. Narejena je bila tudi zvočna izolacija sprednjih in zadnjih vrat, vgradili pa smo nove zvočnike ESX QE6.2c
V vozilo VW Golf Sportsvan smo na originalni radio preko DLS adapterja HLC4 dodali dva ojačevalnika. 4-kanalni ojačevalnik ESX SE480 poganja nove sprednje in zadnje zvočnike ESX QE6.2c, drugi ojačevalnik pa je 1-kanalnik ESX HXE 2000.1D kateri s svojo močjo 1000Wrms poganja 30cm subwoofer ESX QE1222 v namensko izdelanem bassreflex ohišju. Vse komponente smo pospravili v dvojno dno prtljažnika.
V BMW 3 (E46) smo vgradili 2-din radio z usb priključkom in Bluetooth povezavo.
V vozilu Renault Megane 3.gen smo zamenjali original radio z radiem Pioneer DEH-80PRS, dodali smo vmesnike za delovanje volanskih komand, izdelali smo poliestrska bassreflex ohišja na 2 x 16,5cm zvočnike, izdelali smo panele za visokotonske zvočnike in jih za estetsko olepšavo okrasili z rumenim šivom in izdelali nov prtljažni prostor, kamor smo pod dvojno dno skrili 1-kanalni ojačevalnik moči 3000Wrms za pogon 30cm subwooferja in -kanalni ojačevalnik za pogon prednjega aktivnega sistema.
Porsche Cayenne; želja stranke je bila nadgraditi ozvočenje, brez da bi avtu zmanjšali uporabnost. V bok avtomobila smo naredili ohišje za 25cm subwoofer, vgradili smo DSP procesor zvoka preko katerega poganjamo 2 ESX ojačevalnika; prvi poganja subwoofer, drugi pa aktivni sprednji sistem.